FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.44 / 10
Läs våra omdömen

Jabra

Jabra är ett företag som förstår vad som krävs för att skapa högklassiga ljudlösningar. Detta gör Jabra genom att leverera förbättrade ljudupplevelser. Dessa återspeglas i alla Jabras produkter som är framtagna för dig och ger dig vad du behöver för en oöverträffad samtals- och musikupplevelse.

För Jabra återspeglar designen funktionen. Genom att förstå användarens behov, vare sig det är det bästa ljudet för samtal och musik, eller förbättrade funktioner för koncentration och samarbete, tänker dem på vad du vill ha, och hur du kommer att använda det och i vilka situationer. Jabra tillverkar hörlurar och headset som är de perfekta ljudlösningarna för kontoret, resan, gymmet, eller utomhus. Vad du än behöver och var du än behöver det, så är deras mål att alltid skapa världsklassprodukter som möter användarnas krav.

Minutiös ingenjörsvetenskap och hundratals timmar av research går in i varje Jabra-produkt och det märks tydligt när man använder deras produkter – det är därför de fungerar smartare, bättre och har fler funktioner än andra hörlurar, headset och konferensenheter på marknaden. Och det är därför Jabra ofta ligger steget före med att leverera nya ljudtekniker och innovationer.

Hos teknikproffset hittar du äkta trådlösa in-ear hörlurar som ger dig total frihet, bullerdämpande headset som låter dig stänga ute oönskade bakgrundsljud som trafikljud och prat, högupplösta headset som gör att de du talar med hör dig med kristallklar tydlighet och toppmoderna sporthörlurar som håller koll på din träning och hjälper dig att slå ditt personbästa gång på gång. Varje produkt från Jabra hjälper dig att höra mer, göra mer och vara mer.

Jabra Speak 810
Laddar fler