Jabra Office Trådlösa Hörlurar med Laddställ, Jabra Evolve2 65 Link380a Ms Stereo, Black

Artnr: C20347
2504 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  3-6 arbetsdagar

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Qliro Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning
Designad för att hålla dig flexibel. Jobba var du än är med överlägset ljud.
Suveräna samtal. Unika resultat kräver unik samtalsprestanda och sömlöst, professionellt ljud är det som gör skillnaden. Vi har tagit den otroliga samtalsprestandan hos vår världsledande Evolve-serie och gjort den ännu bättre genom att bygga in tre strategiskt placerade kraftfulla, professionella mikrofoner och lägga till vårt avancerade digitala chipset och den senaste tekniken för signalbearbetning. Resultatet är unik samtalskvalitet, varje gång. Det är mer än bara ett suveränt samtal. Det sätter en ny standard för suveräna samtal.

UC-certifiering så att du säkert blir nöjd. Nöjd kund-garanti hör man inte så ofta numera, men vi återinför tanken. Evolve2 65 fungerar med alla ledande UC-plattformar (Unified Communications) för verkligt sömlöst samarbete. Om du använder Microsoft Teams som UC-plattform är den Team-certifierade varianten perfekt anpassad och optimerad för att ge dig den bästa upplevelsen med plattformen.

Musik som är så bra att du kan känna den. Vi har konstruerat detta headset med kraftfulla läckagetoleranta 40 mm högtalare och utrustat det med vårt mest avancerade digitala chipset någonsin. Med Evolve ger vi dig musik av högsta klass under arbetet. Med Evolve2 tar vi ljudkvalitet till en helt ny nivå. Det är ett professionellt headset, men inte så som du känner till det.

Ljudisolera öronen. Oavsett om du jobbar på kontor eller är på språng så kan bakgrundsljud verkligen vara störande. Sätt på dig Evolve2 65 och känn bruset omkring dig försvinna direkt när de isolerande, ovala öronkuddarna och den banbrytande nya vinklade designen på öronkuddarna samverkar för att effektivt blockera omgivningen och ge passiv ljudisolering på en helt ny nivå. Man kan säga att det är som ett bärbart vilorum för huvudet.

Så att du inte blir störd. Vi har tagit vår busylight till en helt ny nivå och gjort den synlig från alla vinklar.Den röda lampan aktiveras automatiskt när du deltar i ett samtal eller möte, men du kan även aktivera den med en knapptryckning. När du har fullt upp skyddar busylight dig från alla vinklar och mot alla avbrott. Det är som att ha en inbyggd säkerhetsvakt för din koncentration.

Batteri som räcker i dagar. Oavsett om du har en rad med möten, rör dig i korridorerna eller jobbar på distans så är det bra att veta att ditt headset klarar tempot.Vår avancerade batteriteknik och vårt otroliga lilla chipset har hjälpt oss krama ur branschledande 37 timmars effekt av detta kraftfulla trådlösa headset.

Verklig komfort. Verklig lyx. Vi har designat ett trådlöst headset som sitter så bra att du glömmer att du har det på dig.Vi har skapat den perfekta formen med hjälp av biometriska mätningar av hundratals huvuden.Vi har även lagt till mjuka öronkuddar med memoryfoam som formar sig efter öronens naturliga konturer. Slutligen har vi tillverkat det i hållbara premiummaterial.

Vi har tänkt utanför boxen. Och inuti. Det här är stort. Innan du ens har packat upp det, håller du i ett stycke banbrytande teknik som ligger långt före alla andra headset. Men eftersom vi riktar blicken mot framtiden är uppgraderingar av firmware och value packs redan på väg att öka försprånget ytterligare.

Egenskaper:
 • Otrolig bullerdämpning
 • Med 3-mikrofonteknologi för en oöverträffad samtalsupplevelse
 • 37 timmars batteritid
Allmänt
Vikt: 176 g
Max manöveravstånd: 30 m
Rekommenderad användning: Bärbar elektronik, telefon, dator - kommunikation
Ytterligare funktioner: DSP
Typ av produkt: Headset - Bluetooth - trådlös - USB-A
Hörlursmaterial: Konstläder, minnesskum
Kombinerad med: Laddningsställ
Färg: Svart

Anslutningar
Anslutningstyp: Headset (4 pin USB typ A)

Diverse
Mjukvarucertifiering: Certifierad för Microsoft-teams
Inkluderade tillbehör: Fodral, USB-kabel, USB-dongel
Standarder som följs: G616
Kabeldetaljer: USB-kabel - avtagbar
Medföljande kablar: USB-kabel - avtagbar

Fjärrkontroll
Reglage: Volym, dämpningsknapp, svara/avsluta

Hörlurar
Antal enheter som kan anslutas samtidigt: 2
Membran: 40 mm
Trådlös teknik: Bluetooth
Bluetoothversion: Bluetooth 5.0
Bluetooth-profiler: Headset Profile (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
Ljudisolerande: Ja
Hörlursmodell: På örat
Egenskaper: Röstkontroll, Upptagensignal, PeakStop-teknik, Jabra Direct
Ljudutgångsläge: Stereo
Anslutningsteknik: Trådlös

Kabel
Avtagbar kabel: Ja

Ljudutgång
Antal enheter som kan anslutas samtidigt: 2
Membran: 40 mm
Trådlös teknik: Bluetooth
Bluetoothversion: Bluetooth 5.0
Bluetooth-profiler: Headset Profile (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
Ljudisolerande: Ja
Hörlursmodell: På örat
Egenskaper: Röstkontroll, Upptagensignal, PeakStop-teknik, Jabra Direct
Ljudutgångsläge: Stereo
Anslutningsteknik: Trådlös

Mikrofon
Typ: Bom
Formfaktor: Mikrofon för headset

Strömtillförsel
Laddningstid: 1.5 timme/timmar
Standbytid: 1600 timmar
Driftstid (upp till): 24 timme/timmar
Batteri: Headset-batteri laddningsbart
5706991022827EAN:
 • Specifikationer
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på