FRI FRAKT ÖVER 700KR.

 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.44 / 10
Läs våra omdömen

Nexa Fire & Safety

Nexa Fire & Safety utvecklar produkter inom brandskydd och trådlös styrning. Detta koncept kallar man trygga hem och smarta hem. Företagets startade 1997 och har sedan dess haft sitt huvudkontor och lager i Göteborg.  

Brandsläckare är en sak som de flesta anser bara borde fungera, sedan bryr man sig inte så mycket om hur de ser ut. Det är viktigt att dessa produkter placeras på ett lättåtkomligt - och gärna synligt - ställe eftersom man snabbt måste kunna ta fram släckaren om det skulle börja brinna. Men den klassiska brandsläckaren ser ganska tråkig ut och är inte något som alla skulle vilja visa upp därhemma, i stället stuvas den undan i någon garderob i hopp om att den aldrig ska behöva tas fram. Men Nexa Fire & Safety har tagit steget längre och lyfter sina pulversläckare till oanade höjder med sitt Design Line sortiment! På så vis kan du utan att skämmas ha pulversläckaren framme på ett mer uppenbart ställe. Men för den som inte tilltalas av dessa modernare designer har vi naturligtvis produkter i den klassiska rödvita färgkombinationen också. Hos oss kan du köpa bransläckare på upp till 6kg. 

Förhoppningsvis behöver du aldrig släcka någon brand, men om det värsta skulle inträffa är det viktigt att man börjar släckningsarbetet så fort som möjligt. Nexa Fire & Safety har tagit fram känsliga brandvarnare som känner av rökpartiklar och kommer att varna dig i god tid. Det är också bra att ha en brandfilt liggandes hemma. 

Tips 

Pulversläckare rekommenderas av de flesta försäkringsbolagen.


Kolla in den stilrena minibrandvarnaren DL-005 med pausfunktion och fem års batteri.