Electrolux Create 4 Compact Blender E4CB1-6ST

Artnr: C36530
892 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning
Create 4 Compact Blender gjorde det ännu enklare att följa en hälsosam livsstil. Och mer läcker. Ta en banan, några färska bär och en skvätt juice. Mixa. Nu kan du njuta av fräscha och hälsosamma smoothies och ta dem med dig överallt.

Praktisk 3-i-1-flaska att ta med sig

Blanda dina favoritingredienser direkt i den bärbara 3-i-1-flaskan så är den redo att följa med dig. Tillsätt önskade ingredienser, mixa, lägg på locket och ta med dig smoothien.

Konsekvent resultat med flera olika hastigheter och pulsfunktion

Perfekt komposition genom att välja mellan två hastigheter och använda pulsfunktionen. Det smidigaste blandningsresultatet för både att krossa is och göra smoothies.

Gott om utrustning för alla sorters blandning

Upptäck alla blandningsmöjligheter med mångsidig utrustning. Glaskannan på 600 ml är idealisk för blandning hemma, de två 600 ml-flaskorna och takeaway-flaskan på 300 ml är perfekta för att ta smoothies på språng, och universalkvarnen maler kaffebönor och nötter till fint pulver.

Optimal blandning med TruFlow®-blad

TruFlow®-blad ger alltid ett optimalt blandningsresultat, både när man krossar is och när man förbereder en smoothie med en perfekt sammansättning.

Den kompakta designen sparar utrymme

Inga fler stora och tunga mixers som tar plats på din bänkskiva. Create 4 Compact Blender tar mycket mindre plats och gör köket renare.

Teknisk information

Nätsladdens längd (m): 0,8
Höjd (mm): 319
Bredd (mm): 138
Djup (mm): 128
Effekt (W): 350
Paketet innehåller 1 x 600 ml kanna, 1 x 300 ml TakeAway-flaska, 2 x 600 ml blandningsflaskor och en multifunktionell  blender
7332543836734EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på