Batterier 9V

Pris
Varumärke

Ett 9V batteri används till bland annat brandvarnare och behövs garanterat i alla hem. Vi har flera 9V-batterier i olika prisklasser och utföranden så att du ska kunna hitta det som passar bäst för just dina behov! Alla våra batterier med 9 volt håller en hög kvalitet och lång livslängd. Du hittar både Alkaliska 9V batterier samt 9V Lithium batterier.

Letar du efter ett 9V batteri till brandvarnaren eller väggklockan har du antagligen hittat rätt!

Men vad ska man använda den här batteritypen till då? Från första början introducerades 9-voltsbatteriet för tidiga typer av transistorradioapparater. Nuförtiden används de i alla möjliga typer av apparater, så letar du efter ett batteri till din brandvarnare, walkie-talkie eller något liknande så har du antagligen hamnat helt rätt! Givetvis finns det även andra vardagsföremål som ofta använder den här typen, som till exempel väggklockor. Fördelen med dem är att de inte kostar särskilt mycket och håller länge!

Stort utbud av 9V batterier från Energizer, Varta, Verbatim, Nexa - med flera!

Vi letar alltid efter de företag som vi anser har bäst produkter till bäst pris när vi tar in nya produkter i sortimentet, och samma sak gäller givetvis här. När det kommer till batterier har man som kund oftast inte alltför höga krav batterierna ska göra sitt jobb och de ska hålla så länge som möjligt. Dessutom är det ju trevligt om de inte kostar för mycket också.

När vi valt ut produkter för det här batterisortimentet har vi försökt möta kundernas önskemål genom att erbjuda produkter från välkända varumärken som vi vet presterar bra. Dessutom ogillar vi (precis som ni) överpriser och säljer dem därför så billigt som möjligt. Så om du behöver nya 9V-batterier till någon av dina prylar längre till ett bra pris har du kommit till rätt ställe!

"