WiZ WiFi Ljusslinga 12 ljuskällor 12W IP65 14,8m

Artnr: C13673
1268 kr
 
Leverans:  Tillfälligt slut

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

WiZ String Lights

Letar du efter den perfekta belysningen för din balkong, terrass eller trädgård? Möt WiZ String Light - en smart ljusslinga som är utformad för att ge dig alla möjligheter att skapa den rätta stämningen i din utomhusmiljö, oavsett tillfälle. Med över 16 miljoner färger och alla nyanser av varmt till kallt vitt ljus att välja mellan är du lika redo att njuta av en lugn eftermiddag med en bok på din balkong eller uteplats som att anordna en stor trädgårdsfest under gnistrande ljus och öppen himmel. De varm- till kallvita nyanserna är perfekta för läsning, koncentration och avkoppling, och för att skapa en varm och inbjudande bakgrundsbelysning som du kan njuta av året runt. Om du däremot behöver ett färgstänk på en mörk dag, om du vill pynta din uteplats inför en högtid (det finns en ljusscen med jultema!) eller om du vill anordna en oförglömlig sommarfest, kan du med färgglatt ljus och dynamiska ljusscener blåsa nytt liv i dina utomhusutrymmen.

WiZ-appen erbjuder många smarta funktioner och enkel styrning av din smarta belysning, och det är lika enkelt att justera ljuset med röststyrning via din smartphone eller en röstassistent. Låt WiZ hjälpa dig att göra varje dag ljusare och minnesvärd. Det har aldrig varit enklare eller roligare att ha den perfekta belysningen för alla tillfällen.

Den här lampan är inte bara vattentät, utan även väderbeständig. Den är tillverkad av material som tål UV-strålning, vind och snö, vilket gör den perfekt för utomhusytor.
Dra ner ljusstyrkan till önskad nivå med hjälp av din smartphone, WiZmote eller din röst. Du behöver inte installera en dyr dimmer.

Enkel plug and play. Fungerar med din befintliga Wi-Fi-router
WiZ fungerar med din befintliga Wi-Fi-router, ingen ytterligare gateway behövs. Sätt bara i kontakten till din nya belysning och ladda ner WiZ-appen, så är det klart!

Justerbart varmvitt och kallvitt ljus, samt förinställda lägen
Välj allt från energigivande kallvitt ljus, till mjukt varmvitt, eller välj något av de förinställda lägena såsom Fokus och Avslappning för att skapa den stämning som passar bäst för stunden.

Styr vart du än befinner dig med din smartphone
Styr dina WiZ-lampor via en smartphone, oavsett var du befinner dig. Nu behöver du inte fundera på om du glömde släcka lamporna när du gick hemifrån. WiZ-appen är tillgänglig för iOS och Android.

Miljontals färger och dynamiska ljuslägen
Välj från en palett med miljontals ljusfärger för att skapa en inbjudande atmosfär i ditt hem. De subtila skillnaderna i våra dynamiska ljuseffekter påverkar din omgivning positivt. 

Du kommer också att fascineras av dynamiska ljusscener och unika funktioner som ger ditt hem vackra flerfärgade ljuseffekter, som t.ex. efterliknar havet eller en glödande öppen spis, eller som skapar en smidig övergång i belysningen genom att följa det naturliga ljusmönstret under dagen.

Automatisera dina ljuskällor med hjälp av scheman

Automatisera lamporna så att de passar dina dagliga eller veckovisa rutiner. Ställ in din belysning så att den tänds innan du kommer hem och stängs av när den inte behövs.

Anpassa scener med förprogrammerade dynamiska ljuslägen
Blanda färgstarka och vita ljuslägen för att skapa det perfekta stämningsläget för dig. Spara inställningarna och aktivera när som helst med hjälp av appen, WiZmote eller din röst.

Röststyrning med Google Assistant, Alexa eller Siri Shortcuts
Styr dina lampor handsfree genom att använda din röst och Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri Shortcuts. Använd enkla röstkommandon för att tända och släcka dina lampor, öka ljusstyrkan, dimra, ändra färg och anpassa ljusscener.


Specifikationer

Färgkonsekvens: 7SDCM
Färgåtergivningsindex: 80
Längd: 1480 cm
Höjd: 4,5 cm
Nettovikt: 0,35 kg
Livslängd upp till: 15 000 h
Totalt ljusflöde för armatur: 120 lm
Ljusfärg: 2700-5000 (RGB)
Dimbar armatur: Ja (via app/fjärr)
LED: Ja
Wattstyrka på medföljande ljuskälla: 12W (12 x 1W)
IP-kod: IP65

8719514554450EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på