Pure Internet/Fm/Dab/Dab+ Evoke C-F6 Bt

Artnr: 38-65196
4694 kr
6599 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

Allt i ett radio som kombinerar digitalradio, FM-radio, CD spelare och Bluetooth för trådlös anslutning till bärbara enheter. Utrymmessparande design och kristallklart ljud. Samtidigt ser den läcker ut och den har ett chassi i trä och stora kontroller. Evoke C-F6 fyller hela rummet med välljudande stereo. Internetradio och Spotify Connect (via Spotify app).

Skruva upp
Ge din musik extra bas, djup och klarhet. Med perfekt inställda högtalare och en avancerad förstärkare så levererar denna i toppklass. Oavsett vilken musik du gillar så kommer den låta ännu bättre med Evoke C-F6.

Njut av hela din musiksamling
Trots den enorma tillväxten i nedladdning av musik så ger CD fortfarande en kvalitet och bekvämlighet som är svår att slå. Det är speciellt att spela fysiska exemplar av sian favoritalbum. Denna CD spelare är komaptibel med CD, CD-R och CD-RW.

Övergången till digital radio
DAB digital radio ger en detaljerad ljudkvalitet och mängder av stationer (många är bara digitala). Stora, tydliga displayer visar namnet på radiostationen, titel på låten som spelas med mera. Du har även möjlighet att lyssna på FM radio på de stationer som ännu inte är digitala.

Mobil musik utan sladdar
Med inbyggd Bluetooth kan du välja din favoritmusik, strömma eller spela en radiostation från Internet. Detta utan kablar direkt via din smartphone eller surfplatta.

Kontroll via mobilen
Ladda ner Pure Select appen gratis (iOS och Android) och du kontrollerar enheten via din smartphone var du än befinner dig i huset.

Och mycket mer ...
Den har också en praktisk fjärrkontroll, 36 förinställda stationer så att du snabbt kan välja dina favoritkanaler, alarm med ljudsignal, radio eller CD, ingång för stereohörlurar samt en aux-ingång där du kan ansluta din mobil eller surfplatta och lyssna på din egna musik.

Tekniska data:
Radio: Digital (DAB / DAB +), FM-radio och internetradio (Wi-Fi)
CD-spelare: Kompatibel med CD, CD-R och CD-RW. Funktioner för upprepning och shuffle.
Högtalare: 2x 3" högtalare - ljudeffekt 20W RMS
Wireless: Wi-Fi 802.11a, 802.11b och 802.11g med WEP och WPA / WPA2-kryptering, WPS. Kompatibel med 2,4 GHz och 5 GHz-system.
Bluetooth: A2DP stöd
Fjärrkontroll: Infraröd
Ingångar: 18 V DC (stickpropp medföljer). 3,5 mm stereo aux ingång.
Utgångar: 3.5mm stereo
Strömförsörjning: 230 V AC till 18 V (2,0 A) DC extern strömkontakt (medföljer)
Antenn: Kasteleskopantenn
Garanti: Omfattande 3 års garanti
Dimensioner: 380 mm bredd x 145 mm höjd x 223 mm djup
Vikt: 4.2 kg

759454829025EAN:
  • Specifikationer
  • Recensioner & Frågor/Svar
  • Resurser

Andra tittade också på

Pure Fm/Dab/Dab+ Elan Dab+ Svart
Köp!
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT Valnöt
Köp!