Hårfön

Pris
Varumärke
Kampanj (ja/nej)
Filtrera
Sortera
Visar 32 av 98 produkter
Visa fler

Vi har ett mycket brett sortiment av hårfönar och hårtorkar ifrån kända och välrenommerade företag. Naturligtvis till riktig bra priser!

Hårfönen - ett av de mest versatila stylingverktygen

Om du bara ska köpa ett elektroniskt styling-verktyg så är det hårtorken som gäller! Med detta smidiga verktyg kan du göra så mycket mer än att bara torka håret de flesta frisyrer och stilar utgår ifrån att man har en hårtork nära tillhands. Med hjälp av värmen blir håret lättare att forma och får ökad volym, samtidigt som luften hjälper till att rikta och styla frisyren åt det håll man vill.

Vi har hårfön med borste och utan. Bland annat Babyliss hårfön och fönar från OBH Nordica, Remington, Braun, Björn Axén, med flera!

Hårtorkar för både män och kvinnor

Det finns en del som tror att hårfönen endast användas för att torka håret, och att det därför mest är kvinnor som behöver dem, eftersom de oftast har längre hår. Faktum är dock att även de med kort eller medellångt hår kan ha stor glädje av dessa produkter! Visserligen kanske den inte är livsviktig för att få håret torrt, men den är desto viktigare för stylingen av frisyren, oavsett vilken stil du föredrar. Vill man ha en mer vårdad backslick-frisyr kommer den att hjälpa dig med att få bukt med hårsvallet och trycka det bakåt - vill man hellre ha en mer rufsig och busig" stil kommer den att hjälpa dig med att fluffa till håret. Det finns väldigt många videor på nätet för både män och kvinnor där ni kan se hur man ska göra för att få håret att bete sig på ett önskvärt sätt!

Teknikproffset tipsar: glöm inte kallufts-knappen på din hårfön

Ett tips när ni stylar era frisyrer är att inte missa kalluftsfunktionen! Hårtorkarnas vanliga värmeinställning gör håret mjukare och lättare att hantera, vilket gör att du kan styla det på det sätt du vill. När man är klar med detta vill man ju dock att håret ska stanna på ett och samma ställe, det är då kalluften kommer in i bilden. Genom att blåsa på med kyligare luft så "låser" man in frisyren så att den kan vara längre.

Alltid prisvärda hårfönar

När du köper en hårfön hos oss kan du lita på att vi alltid gjort vårt yttersta för att den ska ha ett så förmånligt pris som det bara går. Givetvis släpar inte heller kvaliteten efter! Köp din hårfön hos oss redan idag och få hela 100 dagars öppet köp.

"