Zagg Invisibleshield Ultra Clear Samsung Galaxy S23 Ultra

Artnr: C19890
229 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar

 • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
 • Returrätt - 100 dagar öppet köp
 • Smidig betalning - Qliro Checkout
 • Ångerrätt - alltid 14 dagar
 • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning
ZAGG InvisibleShield Ultra Clear - Skydda skärmen på din telefon med ett slitstarkt, reptåligt och självläkande skärmskydd. Tack vare att InvisibleShield Ultra Clear är så tunt kommer självklart fingeravtrycksläsare fortfarande fungera. Den glasliknade . Ytan gör dessutom så att InvisibleShield Ultra Clear känns precis som din mobilskärm. innehåller antimikrobiella egenskaper som skyddar skärmskyddet genom att motverka tillväxt av luktframkallande bakterier och skydda mot nedbrytning från mikroorganismer.

InvisibleShield Ultra Clear ger din mobilskärm ett kant-till-kant-skydd i militärklass mot repor, stötar, slag och tappskador. Ett perfekt sätt att skydda sin dyrgrip mot sprickor i skärmen. Ultra Clear är dessutom vetenskapligt formulerad med Nano Memory Technology som självläker mindre repor och eventuella luftbubblor.

ZAGG har gjort det enkelt att applicera Ultra Clear på din mobilskärm. Inga blöta vätskor, inga fladdriga plastfilmer som viker sig eller skrynklar sig.  Dessutom har monteringsproceduren utökats med ett steg som både förenklar processen och förbättrar slutresultatet - både genom exaktare placering men också med en inbyggd dammborttagare där eventuellt missade dammkorn försvinner i sista monteringssteget.

Ett displayskydd ska skydda utan att störa eller märkas av. Därför är InvisibleShield Ultra Clear supertunt med en perfekt passform för både platta och kurvade mobilskärmar. En glasliknande yta som gör att det inte märks att det sitter något på din telefonZAGG har dessutom nått en ny nivå av ultra HD-klarhet för att bevara mobilens skärpa och fylliga färger. Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet.
0840056175549EAN:
 • Specifikationer
 • Färg: Transparent
  Produkttyp: Skärmskydd
  Telefonmodell: Galaxy S23 Ultra
 • Manualer & Datablad
 • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på