Fitbit Charge 5, Black/Graphite

Artnr: C02750
1778 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  5-9 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Fitbit Charge 5 – avancerat aktivitetsarmband för träning och hälsa med inbyggd GPS.

Med Fitbit Charge 5 kan du nå hur långt som helst. Ett snyggt, vattentåligt aktivitetsarmband packat med funktioner som ger dig bättre koll på din träning och din kropp.

- Inbyggd GPS för tempo och sträcka
- Stresshanteringspoäng och EDA-sensor
- Översikt av hälsodata (SpO2, pulsvariationer, hudtemperatur)
- EKG-app och aviseringar om hög/låg puls
- Pulsmätning dygnet runt
- Active Zone Minutes
- Sömnregistrering och sömnbetyg
- Skarp färgskärm
- Vattentålig ned till 50m
- Upp till 7 dagars batteritidStresshanteringspoäng
Ta kontrollen över stressen. Din dagliga stresshanteringspoäng gör det enkelt för dig att se om din kropp visar fysiska tecken på stress. Högre poäng? Det visar färre tecken på stress, så fortsätt på den vägen! Lägre poäng? Dags att göra förändringar och hitta bättre balans – prova t ex meditation eller promenader.

EDA-sensor
Med EDA-sensorn på handleden kan du se hur din kropp reagerar fysiskt på stress och använda mindfulness för att förbättra ditt mentala välmående.

Fitbits app för EKG (elektrodiagram)
Håll koll på din hjärthälsa med en kompatibel EKG-app som upptäcker hjärtflimmer – oregelbundenhet i hjärtrytm – och dela resultaten med din vårdgivare.
Fitbits EKG-app är bara tillgänglig i vissa länder. Ej avsedd att användas av personer under 22 år. Läs mer på fitbit.com/ecg.

Aviserar vid för hög eller låg puls
Din puls är en viktig hälsoindikator. Med Charge 5 kan du ha koll om din puls är över eller under ditt gränsvärde.

Inbyggd GPS
Med inbyggd GPS ser du tempo och sträcka i realtid när du gör utomhusaktiviteter och kan därefter se en karta över din rutt i Fitbit-appen.

Karta över träningsintensitet
Efter en utomhusträning med GPS ser du en karta över träningsintensitet i Fitbit-appen och får reda på vilka pulszoner du befunnit dig i och när under passet.

Pulsmätning dygnet runt med PurePulse
Registrera kaloriförbränning och optimera din träning med PurePulse-pulsmätning, se sen trender i vilopuls och konditionsnivå (VO2 max) i Fitbit-appen.

Active Zone Minutes
Få resultaten du vill ha varje gång du tränar. Active Zone Minutes använder din puls för att guida dig till den träningsintensitet du vill uppnå och bibehålla.

Konditionsnivå
Få reda på din VO2 max – ett värde på hur bra din kropp använder syre när du tar i som mest. Håll koll på ditt värde och se hur det förbättras över tid.

Översikt av hälsodata
Registrera syremättnad i blodet (SpO2) samt pulsvariation, förändringar i hudtemperatur och mer därtill.

20 träningslägen
Sätt upp personliga mål för löpning, cykling, styrketräning och mer och få statistik i realtid så att du kan hålla rätt tempo eller bibehålla din målpulszon.

SmartTrack
Missade du att starta registreringen? Inga problem. SmartTrack registrerar automatiskt träning såsom crosstrainer, löpning, simning och mer.

Timer och tidtagare
Ha nära till verktyg som gör livet enklare – som en timer för intervallträning och ett stoppur för att hålla koll på set på gymmet.

Registrerar all daglig aktivitet
Charge 5 registrerar din dagliga aktivitet såsom steg, sträcka, Active Zone Minutes och kaloriförbränning så att du kan följa hur varje del av din dag tar dig närmare dina mål.

Påminnelser om hälsa och välmående
Aktivera personliga påminnelser för bra saker som lätt glöms bort, som vätskeintag, sovschema, mer aktivitet och annat.

Vattentålig
Charge 5 är vattentålig ned till 50 meter vilket innebär att du kan använda den i bassängen, på stranden och i regnet.

Appar och aviseringar
Häng med i allt som händer med samtals-, meddelande-, kalender- och appaviseringar från mobilen och nå behändiga appar som Väder och Timer samt skicka snabbsvar på meddelanden (endast Android). Tillgängligt när mobilen är i närheten.

Sömnbetyg och sömnstadier
Förstå din sömnkvalitet med ett dagligt sömnbetyg och diagram som visar tiden i sömnstadierna lätt, djup och REM. Sen kan du se hur du förbättrar sömnen och vaknar mer utvilad.

Kvinnohälsa
Kvinnor kan lära känna sina kroppar på en helt ny nivå genom att använda Fitbit Charge 5 tillsammans med Fitbit-appen för att registrera mens, symtom, ha koll på ägglossning och mer därtill.

Sovläge
Använd sovläget för att sova utan avbrott. Det tystar aviseringar från mobilen och hindrar skärmen från att tändas under natten. Skapa ett schema för sovläget direkt i klockan för att aktivera det automatiskt.

Stör ej läge
Använd Stör ej-läget när du vill tysta samtals-, meddelande-, kalender- och appaviseringar under dagen.

Upp till 7 dagars batteritid
Med en batteritid på upp till 7 dagar - ser Charge 5 till att du kan göra mer och ladda mindre. (Batteritiden varierar beroende på användning och andra faktorer)

Fitbit Pay
Lägg till dina bankkort i Wallet i Fitbit-appen och använd Charge 5 för att göra betalningar på språng på caféer, i matbutiker, i kollektivtrafiken och mer därtill. Ingen mobil eller plånbok behövs. Se tillgängliga banker på fitbit.com/fitbit-pay/banks.

Skarp färgskärm
Med den nya touchskärmen i färg kan du se din statistik tydligare än någonsin tidigare. Den är två gånger klarare än Charge 4 i dagsljus och skyddas av Corning® Gorilla® Glass 3.

810038855868EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på