Multifunktionell Spade 4-i-1

Artnr: 38-29419
149 kr
299 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Leverans:  1-4 arbetsdagar
  • Fri frakt - vid köp från 1000 kr
  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp

Produktbeskrivning

En praktisk liten spade som bara är 41,5 cm lång. Du kan lätt fälla ihop den så den inte tar så stor plats vilket gör den väldigt portabel och lätt att hantera. Är speciellt användbar när du är ute och campar eftersom man inte har så stor plats att ta med sig saker då, men den fungerar även bra i andra sammanhang som till exempel vid trädgårdsarbete eller när du vill plantera växter. 

Men det är ju bara en spade...

...Kanske du tänker. Men detta är inte "bara" en spade - det ska du ha klart för dig! Det kan vara svårt att tro att en spade kan göra så mycket mer än att gräva, men låt oss visa vilken kapacitet en vanlig spade faktiskt kan ha om man bara går lite utanför boxen och klämmer in några extra funktioner i konstruktionen! 

Såg

Förutom att spaden fungerar som en vanlig spade så kan du till att börja med även använda den som såg. Själva skopan är utrustad med ett gäng sågtänder så att du kan ta ner buskar, grenar eller annat bös som eventuellt kan komma i vägen när du är ute och campar.

Kompass

Som bilderna i bildspelet visar är spaden även utrustad med en kompass som är strategiskt placerad längst upp på spadens skaft. Här tar den inte någon onödig plats, tar inte skada när spaden används och är lätt att kolla på medan du vandrar.

Hacka

Spaden har även en inbyggd hacka som kan fällas ut när som helst. Denna hacka kan vara bra att ha om marken är hård när du är ute och tältar så att du kan göra hål för att stoppa ner tältpinnar m.m. Är även praktisk att använda i trädgården och om du vill plantera växter/träd/fröer. 

Hopfällbar 

Den hopfällbara spaden är oerhört lätt att packa ner i ryggsäcken eller väskan eftersom den kan fällas ihop och skruvas isär så att den passar på de allra flesta ställen. 

6959149057427EAN:
  • Specifikationer
  • Resurser

Andra tittade också på

Säkringsblock 3 till 3
199 kr Rek. 249 kr
Köp!
RGB LED-strip, USB-kontakt, 3 meter
Köp!