OBH Nordica Stavmixer Set 800W Elite Mix 7715

Artnr: C14164
640 kr
 
Lägg i varukorg
Leverans:  2-5 arbetsdagar

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Vill du snabbt och smidigt kunna fixa i ordning ett mellanmål som är både gott och nyttigt? Eller kanske bara göra lite guacamole eller salsa till tacosen på ett smidigt sätt?
Då är vår stavmixer Elite Mix Initial som en egen liten hjälpreda i miniformat!

Med denna kompakta och lätthanterliga stavmixer kan du fixa en riktigt god och nyttig smoothie på nolltid, och tacotillbehören är inga som helst problem! Den kan också användas till att förbereda alla typer av soppor, rotmos, hummus och puréer med mera.

Tack vare den kraftfulla motorn och de fyra bladen i rostfritt stål mixar den snabbt och effektivt. Hastighetsinställningen ökas steglöst för ökad kontroll, så att du kan uppnå önskat resultat och rätt textur. Grundprincipen är: ju högre hastighet, desto finare hackning. Genom att mixa direkt i den medföljande bägaren av BPA-fri plast undviks alla typer av stänk! Elite Mix Initials ergonomiska gummigrepp är särskilt framtaget för att underlätta effektiv mixning och ge ett säkert grepp.

Stavmixerns fot och blad i rostfritt stål tål frekvent användning. Storleksmässigt är denna smidiga och behändiga stavmixer anpassad till att användas för många olika typer av tillagningsprojekt utan att fylla mer plats än nödvändigt. Turbofunktionens puls-funktion bidrar också till den höga anpassningsförmågan. Motorenheten rengörs med en fuktig trasa, skaft och blad går snabbt att handdiska och den BPA-fria plastbägaren kan diskas i diskmaskin.

Efter användning gör den kompakta storleken att Elite Mix Initial är enkel att plocka isär och bekvämt kan förvaras på ett lättillgängligt sätt i lådan eller skåpet.
Sladdlängden på 120 cm är anpassad till att se till att sladden inte är i vägen för andra köksredskap eller för med sig några onödiga risker.
Set med 500 ml minihackare med kniv i rostfritt stål, 700 ml mixerbägare samt ballongvisp. 800 W motor.

- Kompakt och lätthanterlig stavmixer
- Kraftfull motor
- Kan användas till många typer av tillagningsprojekt
- Ergonomiskt gummigrepp
- 800 W motor

5708642077156EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på